stemarom stema  
     
  Geoffrey Chaucer - Povestirile din Canterbury
 
 
 

Biroul Notarilor Publici Asociaţi VOLUNTAS LEGIBUS

 

s-a înfiinţat la sfârşitul anului 1996, când a fost deschis de notarul public Mihail SMANTANA - POENARU, iniţial în oraşul Voluntari, B-dul Voluntari (fost Şos. Afumaţi) nr. 196, judeţul Ilfov. Până în anul 2009, cabinetul a purtat denumirea de Biroul Notarului Public Mihail SMANTANA - POENARU

În cursul anului 1997 a fost deschis un sediu secundar, în oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov care a avut activitate până în anul 2000, în acelaşi an fiind mutat şi sediul principal al biroului, în oraşul Voluntari, Str. Buzăului nr. 1C, judeţul Ilfov (locaţie în care acesta funcţionează şi în prezent). Prin asocierea, la începutul anului 2009. dintre notarul public Mihail SMANTANA - POENARU cu notarul public Andrei - Radu DĂESCU (care anterior a fost angajat în cadrul biroului, încă din anul 1997 iniţial ca secretar apoi ca jurist şi ulterior în funcţia de notar stagiar) se schimbă şi denumirea, în BIROUL NOTARILOR PUBLICI ASOCIAŢI VOLUNTAS LEGIBUS.

Încă de la înfiinţare, biroul nostru notarial şi-a creat o bună reputaţie printre locuitorii oraşului Voluntari şi nu numai, datorită profesionalismului, amabilităţii, programului de lucru flexibil (din anul 2000 biroul nostru având program şi în cursul zilei de sambata) şi calităţii actelor notariale întocmite.

PROGRAM DE LUCRU:

LUNI - VINERI: 09.00 - 19.00

SAMBATA: 09.00 - 16.00

 

fountainpen